Yenimahalle Kampüsü Öğrencilerimizin Karne Heyecanı

Yenimahalle Onur Kolejinde bugün karne heyecanını yaşadık.Velilerimizin yoğun katılımı ile gerçekleşen karne töreninde Okul Müdürümüz öğrencilerimizi bir yıl boyunca göstermiş oldukları performanstan dolayı tebrik etti. Velilerimize çocuklarının başarılarının karne ile değerlendirilmemesini,hiçbir zaman öğrencilerini başarısız olarak görmemelerini, çözümün öğrenci ile birlikte durum değerlendirmesi yaparak tedbir alınması ve onlara destek olunması gerektiğini söyledi.
Okulumuz tarafından düzenlenen Kitap Okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilerimizin hediyelerini Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Bünyamin Kıraç takdim etti, ardından 38. Uluslararası ''Serbest Çocukların Hayal Gücü'' konulu resim yaraşmasında okulumuzu temsil eden öğrencilerimizin katılım sertifikalarını Eğitim Koordinatörümüz verdi.
2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılının sonunda, Onur Koleji olarak Akademik, Sosyal, Kültürel Ve Sportif alanlarda hedeflediğimiz düzeye ulaştık. Hem eğitim düzeyi, hem de öğretim düzeyi açısından bakıldığında öğrencilerimiz, kendilerinden beklediğimiz davranışları gösterdiler, bundan dolayı öğrencilerimize teşekkür ediyor, onları kutluyoruz. Eğitimin yaşı olmadığı gibi, zaman kavramı da yoktur. Biz Onur Koleji olarak Yaz Aylarında da akademik, sanatsal, sportif faaliyetler için okuldayız, öğrencilerimizin başındayız. Tüm öğrencilerimizin katılabileceği Yaz Okulumuz siz değerli velilerimiz ve öğrencilerimizin hizmetinde olacaktır.