Anlayarak Hızlı Okuma Yazılımı

Anlayarak Hızlı Okuma Yazılımı

AHOB tamamen öğrencinin kendi kendine, bilgisayarın karşısında anlayarak okuma hızını geliştirebileceği, göz kaslarını çalıştıran, dikkati geliştiren ve konsantrasyonu artıran alıştırmalar ve oyunlar içeren 28 derslik bir eğitim programıdır.
AHOB yazılımı öğrencimizin gelişimini takip eder ve kayıt altına alır. İstatistikleri her an performans takibi ekranından veya web sitemizde kendi adınıza açacağınız hesabınız üzerinden takip edebilirsiniz. Ayrıca Rehber öğretmenlerimiz tarafından da öğrencilerimizin başarıları takip edilecektir. 
Öğrenciler günde sadece 10-15 dakikasını ayırarak 1 ders tamamlayabilirler ve en az 30 dakika AHOB programında yüklü olan oyunları oynayıp 28 günde anlayarak okuma hızlarını en az %40 seviyesinde arttırabilirler. 

Yazılımın Amacı

Öğrencilerin okuduklarını daha iyi anlamaları
Anlayarak okuma hızlarının dakikada 300 kelime ve üzerine çıkartılması 
Dikkat eksikliği sorunlarının azaltılması 
Disleksi, öğrenme bozukluğu sorunlarının giderilmesi 
Okumanın sevdirilmesi
 
Yazılımın Özellikleri

Dünyanın yapay zeka içeren ilk anlayarak okuma yazılımıdır. 
Kullanıcının seviyesini ölçer ve kullanıcının seviyesine göre ders içeriği oluşturur
•      Kullanıcının programı severek ve isteyerek kullanması amaçlanmıştır. 
•      Günde sadece 15 dakika ders, 45 dakika oyun oynayarak kullanıcının başlangıç seviyesine göre en az %40 ilerleme kaydetmesi mümkündür. Bu güne kadar yapılan pilot çalışmalarda 2.000'den fazla kişide en düşük gelişim oranı %60 olarak gerçekleşmiştir. 
Kendi içerisinde ölçme ve değerlendirme sistemi barındırmaktadır. 
Kullanıcılar gelişimlerini sürekli olarak takip edebilmektedir. 
Kullanıcılar aynı zamanda Türkiye çapında ve bulundukları il çapında kaçıncı olduklarını görebilmektedirler. Bu veriler aynı zamanda web sitemiz üzerinden de takip edilebilmektedir.